4 - 6 kişilik
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 20 dakika
- 1 adet yuvarlak veya uzun bütün ekmek
- 2 demet ıspanak
- 1 ufak demet taze soğan
- 1 paket beyaz veya labne peynir
- 2 diş sarımsak
- 50 g rende parmesan veya kaşar peyniri
- 1 tutam muskat rendesi
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
1/ Taze soğan ince doğranır, yıkanmış ıspanaklar ile 5 - 10 dakika kavrulur.
2/ Soğuduktan sonra, tuz, biber, muskat ve sarımsak ilave edilerek robottan geçirilir, krem peynir eklenir.
3/ Ekmeğin üzeri kesilir, içi boşaltılır.
3/ Ekmeğin üzeri kesilir, içi boşaltılır.
4/ Hazırlanan ıspanaklı karışım ekmeğin içine konur, üzerine peynir serpilir, 200 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. (Yaklaşık 10 dakika)
5/ Dilimlenmiş baget ekmek ile servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder