4 - 6 kişilik
Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 45 dakika
Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 45 dakika
- 6 dilim bayat ekmek
- 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
- 2 - 3 yemek kaşığı kuru üzüm
- 4 yumurta
- 2 1/2 ölçü bardak / 375 ml süt
- 1 ölçü bardak / 150 g toz şeker
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 paket vanilya
1/ Ekmek ufak parçalara ayrılır ve fırına girebilecek bir kaba alınır. Erimiş tereyağına gezdirilir, üzümler serpilir.
2/ Ayrı bir kapta yumurta, şeker, tarçın, vanilya çırpılır, ekmeklerin üzerine dökülür.
3/ 175 derece ısıtılmış fırında 40 - 45 dakika pişirilir.
0 yorum:
Yorum Gönder