Rokfor ve Elmalı Körpe Ispanak Salatası













4 kişilik
Hazırlama süresi: 15 dakika
  • 1 paket körpe ıspanak
  • 50-100 g rokfor peyniri
  • 50 g ceviz
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı balsamic sirke
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • Tuz, karabiber
1/ Ispanaklar yıkanır, kurulanır.
2/ Yeşil elma yuvarlak kalacak şekilde ince ince kesilir, her iki dilim arasına rokfor peyniri sürülür.
3/ Ispanak servis tabağına konur, kalan rokfor parçaları ve ceviz serpilir.
4/ Zeytinyağı, sirke hardal, tuz, biber çırpılarak sos hazırlanır, salatanın üzerine gezdirilir. Rokforlu elma dılımleri ilave edilir.

Hiç yorum yok: