4 - 6 kişilik
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 25 dakika
- 2 tavuk göğüs
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yumurta
- ½ tavuk bulyon tablet
- ½ ölçü bardak / 50 g galeta unu
Ballı Hardallı Sos
- 1 ölçü bardak / 150 g mayonez
- 2 yemek kaşığı hardal
- 2 yemek kaşığı bal
- Arzu edilirse ½ çay kaşığı kişniş
2/ Tereyağı kaynatmadan eritilir, yumurta ile karıştırılır.
3/ Tavuk bulyon galeta unu ile ezilir, yumurtalı karışıma batırılan tavuk parçaları bulanır.
4/ 180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirilir. Hazırlanan sos ile servis yapılır.
0 yorum:
Yorum Gönder