2 kişilik
Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 15 - 20 dakika
- 1 - 2 adet küçük marul
- 1 avuç soya filizi
- 1 yemek kaşığı kabak çekirdeği
- 1 - 2 dilim balkabağı
- 1 portakalın suyu
- 1 yemek kaşığı beyaz şarap sirkesi
- 1 yemek kaşığı kayısı çekirdek yağı
- ½ çay kaşığı tuz
- ½ çay kaşığı karabiber
1/ Balkabağı yumuşayana kadar haşlanır. Üçgen parçalar halinde kesilir.
2/ Minik marullar yıkanır, soya filizi, balkabağı, kabak çekirdeği ilave edilerek salata hazırlanır.
3/ Kayısı çekirdeği yağı, zeytinyağı, portakal suyu, beyaz şarap sirkesi, tuz ve biber ile yapılan sos salataya ilave edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder