6 kişilik
Hazırlama süresi: 15 dakika
- 1 küçük kutu kırmızı fasülye konservesi
- 1 küçük kutu haşlanmış fasülye konservesi
- 1 demet taze soğan
- 2 adet kırmızı çarliston biber
- 1/2 ölçü bardak / 75 ml zeytinyağı
- 2 limon suyu
- 1/3 ölçü bardak / 50 ml sirke
- 1 - 2 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pulbiber
1/ Fasülye konserveleri açılır, süzülür ve yıkanır.
2/ Soğan ve kırmızı biberler ufak doğranır.
3/ Zeytinyağı, limon suyu, sirke, tuz ve pulbiber ile sos hazırlanır.
4/ Fasülye, soğan ve biberler karıştırılır, sos ilave edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder