Domatesli crostini

Living etc. Ağustos 2008












4 kişilik
Hazırlama süresi: 5 dakika
Pişirme süresi: 7 dakika
  • 2 büyük dilim ekmek
  • 2 taze domates
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Taze kekik
1/ Dilim ekmeklere ikiye kesilmiş sarımsak sürülür, sıcak fırında 5 dakika kızartılır.
2/ Ufak doğranmış domatesler ekmeklerin üzerine konur, tuz serpilir, crostiniler tavada veya fırında tekrar 1 -2 dakika kızartılır.
3/ Crostinilere taze veya kuru kekik ilave ederek servis yapılır.

Bilgi: Crostini, İtalyan mutfağında fırınlanmış ekmek dilimlerinin üzerine çeşitli malzemelerle hazırlanan kanepelere verilen isimdir.

Hiç yorum yok: