4 kişilik
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 10 dakika
1 yufka
1 parmak sucuk
10 adet dilimlenmiş taze kaşar peynir
Çöp şiş
1/ Yufka yuvarlak bir kalıp veya bardak ağzı ile kesilir.
2/ Peynir daha küçük bir kalıp ile kesilir.
3/ Yufkalara su sürülür, dilimlenmiş sucuk ve kaşar yerleştirilir, üzerlerine bir kat daha yufka konarak yapıştırılır.
4/ Sıcak teflon tavada, yağ ilave etmeden iki tarafı kızartılır.
5/ Arzu edilirse çöp şişlere takılarak servis edilir.
Chef”in önerisi: Börekler ıspanaklı, beyaz peynirli, pastırmalı, vs. yapılabilir
Tarifin videosunu izlemek için tıklayın...
1 yorum:
Paylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
çay makinesi
Yorum Gönder