Sebzeli pirinç makarnası & Ton balığı

  


  • 100 g dilimlenmiş mantar
  • 1 dilimlenmiş patlıcan
  • 1 dilimlenmiş kabak
  • 1 doğranmış kırmızı ya da çartliston biber
  • 1 halka kesilmiş ufak soğan
  • Zeytinyağı
  • 1/2 paket pirinç makarnası
  • 1 paket veya konserve ton balığı
  • 1 kutu küp domates veya 2 - 3 adet taze domates
  • Deniz tuzu
Sebzeler az zeytinyağı ile teker teker sotelenir. Domates pişirilir ve ton balığı ilave edilir. Pirinç makarnası haşlanır. Makarna ve sebzeler tabağa alındıktan sonra, domatesli ton balığı ortaya konarak servis yapılır.

1 yorum:

Mutlu Mutfak dedi ki...

Camelia,
Verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim. Pitichef.com adresine kaydolacağım.

Şu sıralar kasım ayında yeni açacağımız iş yerinin hazırlıkları içerisindeyiz. 3 katta üretim olacak. En üst katta özel ders vereceğim, dergi ve tv çekimleri için kullanacağım bir atölye/mutfak hazırlıyorum.
Açtığımızda tanışabileceğimiz ufak workshop/davetler düzenleyeceğiz. Bu davetlerimizin birinde tanışmak üzere.
Konu ile ilgili faaliyete geçtiğimizde asistanım Beril Bayındır sizinle iletişime geçecek.

Sevgiler,
Elif Tapan