Living etc. Temmuz 2006 |
6 - 8 kişilik
Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 30 dakika
Bekleme süresi: 8 saat
- 1 bütün bonfile (1.5 kg civarında)
- 6 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı hardal
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz, biber
2/ 200 derece ısıtılmış fırında 20 - 30 dakika pişirilir.
3/ Fırından çıkınca alüminyum folyoyo sarılır oda sıcaklığına geldiğinde buzluğa konur. Donmadan buzdolabına alınır. 7-8 saat bekletildikten sonra ince dilimlenir. Gerekirse tekrar kapaklı bir kap ile buzdolabında bekletilir.
Arzu edilirse fırından çıktığında sıcak servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder