Sebze Tagliatelle Yatağında Biberli Somon

4 kişilik
  • 4 dilim takoz somon
  • 3 çorba kaşığı iri çekilmiş karabiber
  • 2 limonun suyu
  • Fırın kağıdı
Sebze Tagliatelle
  • 3 adet kabak
  • 3 adet havuç
  • 1 çorba kaşığı zeytin yağı
  • Tuz, karabiber
Somonların her iki tarafını da bibere bulayın ve kağıda yerleştirin. Üzerine limon suyunu da gezdirdikten sonra kağıdı kapatın ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sebze Tagliatelle için, kabak ve havuçları sebze doğrama bıçağı ile ince ince doğrayın. Sonrasında mikrodolga fırında ya da buharda pişirin. Üzerine tuz, karabiber ve zeytin yağı gezdirerek servis edin.

Hiç yorum yok: