Izgara Sebzeli Sandviç













2 büyük sandviç içi
Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 5 dakika
  • 2 ufak baget ekmek veya tercih edilen ekmek çeşidi
  • Kabak
  • 1 patlıcan
  • 1 - 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 - 2 tutam tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı kuru veya taze kekik
  • 10 - 15 yaprak fesleğen
  • 2 - 3 yemek kaşığı hardal
1/ Zeytinyağı, tuz, karabiber, kekik karıştırılır.
2/ Patlıcan ve kabaklar yıkanır, soyulmadan verev olarak dilimlenir.
3/ Hazırlanan sos ile karıştırılır, sıcak ızgara tavasında veya fırında ızgara yapılır.
4/ Ekmekler uzunlamasına kesilir, hardal sürülür, fesleğen yaprakları dizilir, patlıcan ve kabak dilimleri dizilir, hardal sürülmüş ekmek kapatılır.

Hiç yorum yok: