2 büyük sandviç içi
Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 5 dakika
- 2 ufak baget ekmek veya tercih edilen ekmek çeşidi
- Kabak
- 1 patlıcan
- 1 - 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 - 2 tutam tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 yemek kaşığı kuru veya taze kekik
- 10 - 15 yaprak fesleğen
- 2 - 3 yemek kaşığı hardal
2/ Patlıcan ve kabaklar yıkanır, soyulmadan verev olarak dilimlenir.
3/ Hazırlanan sos ile karıştırılır, sıcak ızgara tavasında veya fırında ızgara yapılır.
4/ Ekmekler uzunlamasına kesilir, hardal sürülür, fesleğen yaprakları dizilir, patlıcan ve kabak dilimleri dizilir, hardal sürülmüş ekmek kapatılır.
0 yorum:
Yorum Gönder