Dijon Vinegret Soslu Kuşkonmaz - All Decor













2 - 4 kişilik
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 5 dakika
  • 1 demet kuşkonmaz
Dijon vinegret sos
  • 6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı balsamik sirke
  • 2 tatlı kaşığı Dijon hardalı
  • 1 tutam tuz + karabiber

1/ Kuşkonmazlar temizlenir, yıkanır. Daha sonra sudan çıkartabilmek için bağlanabilir.
2/ Kaynar tuzlu suda kalınlıklarına göre 3 - 6 dakika haşlanır.
3/ Soğuk servis yapılacağı için pişmesini durdurmak için kaynar sudan soğuk suya alınır.
4/ Sos malzemesi çırpılır, kuşkonmazlar tabağa alınarak üzerlerine sos gezdirilir veya kuşkonmazlar ile sos ayrı ayrı kadehlerde de servis yapılabilir.

Hiç yorum yok: