2 - 4 kişilik
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 5 dakika
- 1 demet kuşkonmaz
- 6 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı balsamik sirke
- 2 tatlı kaşığı Dijon hardalı
- 1 tutam tuz + karabiber
1/ Kuşkonmazlar temizlenir, yıkanır. Daha sonra sudan çıkartabilmek için bağlanabilir.
2/ Kaynar tuzlu suda kalınlıklarına göre 3 - 6 dakika haşlanır.
3/ Soğuk servis yapılacağı için pişmesini durdurmak için kaynar sudan soğuk suya alınır.
4/ Sos malzemesi çırpılır, kuşkonmazlar tabağa alınarak üzerlerine sos gezdirilir veya kuşkonmazlar ile sos ayrı ayrı kadehlerde de servis yapılabilir.
0 yorum:
Yorum Gönder