4 kişilik
Hazırlama süresi: 20 dakika
- 1 adet göbek salata
- 1 paket yonca filizi veya ince kıyılmış salata veya soya filizi
- 2 adet fileto ton konservesi
- 10 - 12 adet çeri domates
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 - 2 yemek kaşığı limon suyu
- 1/2 - 1 çay kaşığı tuz
- 1/2 - 1 çay kaşığı karabiber
1/ Göbek salata yaprakları kase gibi kullanılacak şekilde ayrılır.
2/ Yonca filizi, soya filizi veya kullanılacak salata çeşidi ince kıyılır, göbek salataların içine konur.
3/ Ton balığı iri küpler halinde yonca filizinin üzerine konur.
4/ Çeri domatesler dörde kesilerek ilave edilir.
5/ Zeytinyağı, limon, tuz, bber çırpılarak sos hazırlanır, ton balıklarının üzerine gezdirilir.
6/ Haşlanmış mısır ile servis edilebilir.
0 yorum:
Yorum Gönder