6 - 8 kişilik
Hazırlama süresi: 15 dakika
Bekleme süresi: 2 saat
Pişirme süresi: 45 dakika
1/ Ekmeklerin yarısı fırına girecek bir kaba dizilir, üzerine tercih edilen şarküteri ve peynir dizilir. Kalan ekmeler dizilir.
2/ Süt, yumurta, hardal çırpılır, ince kıyılmış soğan ve sivri biber, karabiber ilave edilir. Ekmeklerin üzerine dökülür.
3/ 1 - 2 saat buzdolabında bekletilir.
4/ 180 derece ısıtılmış fırında 40 - 45 dakika pişirilir.
Hazırlama süresi: 15 dakika
Bekleme süresi: 2 saat
Pişirme süresi: 45 dakika
- 8 - 10 dilim taze veya bayat ekmek
- 3 - 4 yumurta
- 2 ölçü bardak / 300 ml süt
- 1 yemek kaşığı hardal
- 1 yemek kaşığı frenk soğanı
- 8 - 10 dilim taze kaşar peynir veya rende kaşar peynir
- 8 - 10 dilim hindi, tavuk veya dana jambon
- 1 - 2 adet sivri biber veya çarleston biber
1/ Ekmeklerin yarısı fırına girecek bir kaba dizilir, üzerine tercih edilen şarküteri ve peynir dizilir. Kalan ekmeler dizilir.
2/ Süt, yumurta, hardal çırpılır, ince kıyılmış soğan ve sivri biber, karabiber ilave edilir. Ekmeklerin üzerine dökülür.
3/ 1 - 2 saat buzdolabında bekletilir.
4/ 180 derece ısıtılmış fırında 40 - 45 dakika pişirilir.
0 yorum:
Yorum Gönder