4 kişilik
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 10 dakika
1/ Süt ve yumurta çırpılır, arzu edilirse tarçın ilave edilir.
2/ Ekmekler karışıma batırılır, tavada tercih edilen yağda kızartılır. Arzu edilirse yağlanmış pişirme kağıdına dizilerek fırında kızartılabilir.
3/ Ekmekler, pudra şekeri, reçel, fıstık ezmesi veya balla servis edilir.
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 10 dakika
- 4 - 5 dilim bayat veya taze ekmek
- 2 yumurta
- 1/2 ölçü bardak / 75 ml süt
- Tarçın
- Tereyağı, margarin veya sıvıyağ
1/ Süt ve yumurta çırpılır, arzu edilirse tarçın ilave edilir.
2/ Ekmekler karışıma batırılır, tavada tercih edilen yağda kızartılır. Arzu edilirse yağlanmış pişirme kağıdına dizilerek fırında kızartılabilir.
3/ Ekmekler, pudra şekeri, reçel, fıstık ezmesi veya balla servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder