4 kişilik
Hazırlama süresi: 15 dakika
Bekletme süresi: 30 dakika
- 2 - 3 büyük kereviz
- 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 4 yemek kaşığı mayonez
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 1 tutam karabiber
- 1 tutam tuz
- 1 çau kaşığı tane hardal
- 1 yeme kaşığı kabak çekirdeği
2/ Yoğurt, mayonez, hardal, tuz, biber çırpılarak sos hazırlanır, kerevizler ile karıştırılır.
3/ Servis yapmadan önce 30 - 40 dakika buzdolabında bekletilir.
4/ Yüksek bir kalıp veya kase ile şekil vererek servis tabaklarına konur. Hardal tohumu ve kabak çekirdekleri serpilerel servis yapılır.
1 yorum:
çok lezzetli denedim tavsiye ederim normalde kereviz sevmeyen biriyimdir
Yorum Gönder