Kereviz salatası / All decor

















4 kişilik
Hazırlama süresi: 15 dakika
Bekletme süresi: 30 dakika

  • 2 - 3 büyük kereviz
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 4 yemek kaşığı mayonez
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tutam tuz
  • 1 çau kaşığı tane hardal
  • 1 yeme kaşığı kabak çekirdeği
1/ Kerevizler yıkanır, soyulur, ince uzun olacak şekilde rendelenir veya kesilir.
2/ Yoğurt, mayonez, hardal, tuz, biber çırpılarak sos hazırlanır, kerevizler ile karıştırılır.
3/ Servis yapmadan önce 30 - 40 dakika buzdolabında bekletilir.
4/ Yüksek bir kalıp veya kase ile şekil vererek servis tabaklarına konur. Hardal tohumu ve kabak çekirdekleri serpilerel servis yapılır.






1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok lezzetli denedim tavsiye ederim normalde kereviz sevmeyen biriyimdir