Living etc. Temmuz 2007 |
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 10 + 10 dakika
- 1 paket iri fiyonk makarna
- 200 g taze shitake mantarı
- 1 ½ ölçü bardak bezelye
- 1 demet fesleğen
- 3 diş sarımsak
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
2/ Mantarlar zeytinyağında ezilmiş sarımsakla birlikte sotelenir, bezelye ilave edilir. Birlikte 1 -2 dakika daha sotelenir.
3/ Makarna tuzlu suda paketteki pişirme süresine göre haşlanır.
4/ Mantar karışımına kıyılmış fesleğen, tuz ve biber ilave edilir. Tümü makarna ile karıştırılır.
Zeytinyağı az gelirse bir miktar daha makarnanın üzerine ilave edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder