Living etc. Temmuz 2007 |
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 30 dakika
- 4 adet ufak kabak
- 100 g beyaz peynir
- 100 g kıyılmış ceviz
- 1/2 demet dereotu
- 1 yumurta
- 1-2 kaşık ekmek içi veya galeta unu
- ½ demet taze soğan
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
- 1 yemek kaşığı rendelenmiş eski kaşar veya toz parmesan peyniri
2/ Ufak doğranmış taze soğan ve ezilmiş sarımsak zeytinyağında kavrulur, kabakların içi ilave edilir, birlikte pişirilir.
3/ Peynir, ceviz, tuz, biber, kıyılmış dereotu, ekmek içi ve yumurta eklenir.
4/ Karışım kabaklara doldurulur, üzerlerine rende peynir serpilir. 190 derece ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirilir.
0 yorum:
Yorum Gönder