Living etc. Temmuz 2007 |
4 kişilik
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 20 dakika
- 4 adet barbun
- 8 adet asma yaprağı
- 4 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
- 1 çay kaşığı kuru kekik varsa taze kekik
1/ Barbunlar temizlenir, temizlenir. Tuz, biber, kekik, zeytinyağı karıştırılarak barbunların içine ve dışına sürülür.
2/ Asma yaprakları haşlanır, barbunlara sarılır.
3/ 190 derece ısıtılmış fırında önce üzeri alüminyum folyo ile kaplı sonra açık olarak 15-20 dakika pişirilir. Fırından çıkınca asmalara az zeytinyağı sürülür, arzuya göre taze kekik ilave edilerek servis yapılır.
0 yorum:
Yorum Gönder