Biberiyeli Shiitake Mantarı













4 kişilik
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 8 dakika

  • 1 paket / 15 – 20 adet shiitake mantarı
  • 2 dal taze biberiye
  • 3 – 4 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam taze çekilmiş karabiber

1/ Mantarlar yıkanır, kurulanır. Büyük olanlar ikiye veya dörde kesilir.
2/ Sarımsaklar ayıklanır, ikiye kesilir.
3/ Zeytinyağı tavada ısıtılır, sarımsak ve mantar birlikte 5 dakika sotelenir.
4/ Biberiye, tuz ve biber ilave edilerek 2 – 3 dakika daha sotelenir. 

5 yorum:

Nilhan - Küçük Mucizem dedi ki...

Ve tavadan yenir :D

nursen aksoy dedi ki...

Bencede daha tabağa koymadan yenir,nasıl lezzetli bir şey olmuş bu...ellerinize sağlık..

derya SEZGİN dedi ki...

Canım nefis olmuş ellerine sağlık.Ben
de beklerim sevgiler...

*Ra dedi ki...

Tariflerden çok fotoğraflara gözüm ilişti. Muhteşemm...

Ne harika sunumlarınız var böyle.
Bu işi profosyonelce yaptınız belli. Sık sık ziyaret edip çok şey öğrenmek gerek sizden.
Ellerinize sağlık.
Sevgilerimle...

Mutlu Mutfak dedi ki...

Tarifleri beğenmenize çok mutlu oldum, teşekkürler =)